In de huidige markt is het belangrijk om als ondernemer overwogen strategische keuzes te maken. Oůk voor bedrijfshuisvesting.

  Lees meer

Met onze frisse en realistische kijk op vastgoed begeleiden wij uw aankoop en aanhuur.

  Lees meer

Als specialisten in zakelijk vastgoed begeleiden wij ondernemers actief en creatief met een realistische marktbenadering.

  Lees meer

Lekker werken begint met uw zorg voor bedrijfshuisvesting uit handen geven.

  Lees meer

Begeleiding bij bedrijfshuisvesting

Met onze ervaren, frisse en realistische kijk op bedrijfshuisvesting scheppen wij ruimte voor uw ideeën, groei en ontwikkeling

Als ondernemer heeft u ambities. U werkt hard om uw beoogde successen te kunnen behalen. En passende bedrijfshuisvesting staat hoog op uw prioriteiten- en wensenlijst. Omdat u net begint, omdat u wilt uitbreiden of omdat het huidige pand niet meer past bij de uitstraling van uw onderneming. Maar wij weten dat u eigenlijk genoeg aan uw hoofd heeft en uw tijd en energie liever steekt in uw corebusiness.

Bij Comma Vastgoed is uw bedrijfshuisvesting dan ook in goede handen. Met onze ervaren, frisse en realistische kijk op bedrijfshuisvesting scheppen wij ruimte voor uw ideeën, groei en ontwikkeling. Want lekker werken begint met uw zorg voor bedrijfshuisvesting uit handen geven.
Wij begeleiden u graag bij de aankoop, aanhuur, verkoop of verhuur van uw bedrijfspand. Of het nu gaat om een winkelpand, monumentale villa, industriële loft of bedrijfshal, onze aanpak is altijd persoonlijk, creatief, laagdrempelig en gedreven!

Wij denken graag met u mee om tot een succesvol resultaat te komen. Neem gerust contact met ons op voor een geheel vrijblijvend gesprek.

Onze diensten

Verkoop en verhuur

Wij weten als geen ander hoe belangrijk een goede bedrijfslocatie is voor het succes van uw onderneming. Een kantoor-, winkel-, of bedrijfsruimte verkopen of verhuren vraagt om een makelaar die uitstekend op de hoogte is van de vastgoedmarkt.

Meer info

Aankoop en aanhuur

Het vinden van een nieuw onderkomen is een proces dat u niet dagelijks doorloopt. Voor Comma Vastgoed is de aanhuur/aankoop van commercieel vastgoed een dagelijkse bezigheid en passie.

Meer info

Huisvestings strategie

Huisvesting, daar bent u niet dagelijks mee bezig. Misschien maakt u regelmatig ad-hoc beslissingen. Maar sluiten deze keuzes wel aan bij de ontwikkelingen binnen uw bedrijf? Het tijdig ontwikkelen van een huisvestingsstrategie loont absoluut de moeite.

Meer info

Taxaties

Wilt u een object laten taxeren? Dit vereist kennis van de actuele vastgoedmarkt en een gedegen financieel inzicht. Comma Vastgoed heeft dit specialisme in huis.

Meer info

Sale en lease back

Bij een sale and lease back transactie verkoopt u als eigenaar uw bedrijfspand aan een vastgoedbelegger, om dit vervolgens terug te huren. Zo creëert flexibiliteit en maakt u financiële middelen vrij.

Meer info

Stay or go analyse

Tegen het einde van iedere huurperiode kan een huurcontract worden opgezegd of verlengd. Hoeveel goedkoper kan het? Misschien zijn er betere alternatieven? Voordat het huurcontract wordt opgezegd, brengt Comma Vastgoed voor u de mogelijkheden in kaart.

Meer info

Quick scan

Zijn er in uw huurovereenkomst afwijkende afspraken gemaakt? Bijzonder bepalingen om in de gaten te houden? Hoe zit het met de opzegtermijn? Niet één huurovereenkomst is hetzelfde!

Meer info

Beleggingen

Denkt u aan beleggen of bent u belegger? Dat weet u waarschijnlijk dat bedrijfsmatig onroerend goed een solide belegging is en een gewaardeerd onderdeel van een beleggingsportefeuille.

Meer info

Onze medewerkers

Gedegen kennis van de dynamische vastgoedmarkt en een uitgebreid regionaal netwerk combineren wij met een persoonlijke, actieve en betrouwbare aanpak.

Even voorstellen...

Een greep uit onze successen

  • Comma Vastgoed begeleide Lodiers & Partners bij de aanhuur van ca. 160 m² kantoorruimte in deze schitterende kantoorvilla. 

  • Comma Vastgoed begeleide Flirt Design & Communication bij de aanhuur van ca. 211 m² kantoorruimte in het centrum van Amersfoort.

  • In het ondernemende Bunschoten-Spakenburg op bedrijventerrein De Kronkels bevindt zich dit ruime pand met 1.231 m² kantoorruimte.  Het pand is bijna volledig verhuurd aan vier bedrijven. Het bedrijfspand aan de Kronkels 14-16 is verkocht aan een private investeerder. Comma Vastgoed BV trad op als adviseur voor de verkopende partij: Vastgoedcombinatie HB uit Eindhoven.

  • In het bedrijfsverzamelgebouw aan de Brand is kantoorruimte verhuurd aan Binkhuijsen Beheer B.V.

  • ca. 270 m² winkelruimte verhuurd aan Bunschoten Spakenburg Sport (BSS)

  • 110 m² aan de Leusderweg 112 te Amersfoort is verhuurd aan Haro tuin-en vijvertechniek.

  • Op bedrijventerrein Watergoor in Nijkerk, is dit zeer representatieve kantoor-, bedrijfsgebouw verkocht. Gelegen op een absolute zichtlocatie langs de A28. Het kantoorgebouw (circa 1.517 m²) is opgebouwd uit vier bouwlagen met daarachter een moderne bedrijfshal (circa 1.487 m²). Het gebouw staat op een ruim perceel van 13.285 m², wat nog ruimte geeft voor uitbreiding in de toekomst.

  • Op bedrijventerrein Watergoor te Nijkerk is het bedrijfspand aan de Beurtschipper 4, verhuurd aan Hart BV. Het geheel behelst circa 2.060 m², waarvan 1.500m² bedrijfsruimte en 560 m² kantoorruimte.