Waar en hoe u ons kunt bereiken

Comma Vastgoed is gevestigd in villa Amersberg in Amersfoort.
Comma Vastgoed B.V.
Utrechtseweg 223
3818 EE AMERSFOORT

Routebeschrijving

Vanuit de richting Zwolle / Apeldoorn / Amsterdam

Utrecht (A28) aanhouden, afslag Amersfoort Zuid/Soest (N221) nemen en vervolgens Soest aanhouden tot de rotonde. Op de rotonde Amersfoort aanhouden, na circa 250 meter treft u, naast het Berghotel, aan uw linkerzijde ons kantoorpand aan. U bereikt de entree door de volgende afslag links (Anna Paulownalaan) te nemen en dan direct weer links te gaan. U bent dan in het park Amersberg. U rijdt door tot de kleine rotonde en u bent aan de achterzijde van ons kantoor. Onze ingang is op de begane grond.

Vanuit Utrecht

Afslag Maarn/Amersfoort-Zuid (afrit 5). Linksaf richting Amersfoort (=Leusderweg), onder de viaduct door de eerste afslag links richting Soest (N221). Bij de Stichtse Rotonde rechtsaf richting Amersfoort (= Utrechtseweg). Na circa 250 meter ziet u aan de linkerzijde, na het Berghotel, ons kantoorpand. De entree is aan de achterzijde van het pand. De volgende afslag linksaf de Anna Paulownalaan in en direct weer linksaf het park Amersberg inrijden. U rijdt door tot de kleine rotonde en u bent aan de achterzijde van ons kantoorpand. Onze ingang is op de begane grond.

Vanuit de richting Arnhem A12

Afslag Maarsbergen, richting Woudenberg/Amersfoort (N226. Op de rotonde vlak voor Woudenberg gaat u links (borden Amersfoort volgen). Bij de tweede verkeerslichten rechts. Onder het viaduct door linksaf richting Soest (N221). Soest aanhouden tot de rotonde. Op de rotonde Amersfoort aanhouden, na circa 250 meter treft u, naast het Berghotel, aan uw linkerzijde ons kantoorpand aan. U bereikt de entree door de volgende afslag links (Anna Paulownalaan) te nemen en dan direct weer links te gaan. U bent dan in het park Amersberg. U rijdt door tot de kleine rotonde en u bent aan de achterzijde van ons kantoorpand. Onze ingang is op de begane grond.